Vi hjälper dig att hitta rätt nyans

Att välja rätt färgnyans när man vill måla om kan vara svårt. Som målare i Stockholm hjälper dig gärna att hitta just den nyans som kommer att göra din fasad, ditt rum, ditt kök eller ett möbelstycke till precis det du har letat efter.

Ett tips för att komma igång kan vara att ta en titt i inredningsmagasin, möbelkataloger, inredningsbloggar eller kanske foton från platser du tycker om. Där går det ofta att hitta fin inspiration till vad som skulle kunna fungera i ditt hem, din butikslokal eller på kontoret.

Eller så kan du ta direkt hjälp av oss. Säg bara på ett ungefär vilken färg du skulle vilja ha så tar vi fram förslag på några nyanser som skulle kunna passa. Vi vet vad som fungerar i olika typer av rum. Det är viktigt att välja en nyans som ger rätt känsla och inte sticker i ögonen. En kall nyans kan fungera i ett kök eller badrum, en varmare kan passa bättre i ett sovrum eller arbetsrum. Rummets storlek påverkar också hur djärv du kan vara med färgsättningen. I ett stort och öppet rum kan man gärna våga sig på lite mer spännande färgtoner.

Hitta en existerande nyans

Vi kan hjälpa dig att få fram en exakt nyans som du redan har på ett föremål, en vägg hemma eller har sett på en bild eller i en tidskrift. Vi tar fram den exakta NCS-koden och kan sedan få den blandad. Det är ett mycket användbart verktyg om du till exempel vill måla om din fasad på nytt och inte kommer ihåg den exakta nyans som användes sist eller om du har ett rum som behöver renoveras, men du fortfarande vill ha kvar samma färg på väggarna.

Miljöcertifierad målning

Vi erbjuder tjänster i Stockholm inom målning och lackering till kunder som söker hög kvalitet och samtidigt är måna om miljön.