Vi kan målning i Stockholm

Många målare i Stockholm påstår att de levererar “allt inom målning”, men det är få som verkligen lever upp till det påståendet. Vi vågar dock påstå att vi kommer rätt nära. I vårt utbud hittar du bland annat följande:

En målning i Stockholm

Målning vid ombyggnad i Stockholm

Vi ser till att din bostad eller lokal blir målad både utvändigt och invändigt. Du väljer de nyanser och den finish du vill ha och vi gör jobbet grundligt och noggrant. Vi är inte främmande för att arbeta med spännande nya effektfärger eller starka nyanser. Du får det du vill ha och jobbet blir proffsigt gjort.

Vi kan antingen måla enstaka rum eller väggar eller så kan vi ta fullständigt ansvar för hela målningen vid en renovering eller ett nybygge. Vi ser till att jobbet flyter på smidigt och blir levererat i tid.

Pågående målning i Stockholm

Takmålning öppnar upp rummet

Många glömmer bort taket när de ska måla om, men taket är en yta som verkligen kan påverka känslan i ett rum. En ljus nyans kan göra att rummet känns luftigare. En mörk nyans kan göra att ett rum känns mer intimt och med en matt färg kan du få en bättre ljuddämpning i rummet.

Fönstermålning fönster i Stockholm

Dina fönster får inte glömmas bort! Fönsterkarmar utsätts för hårda vindar, regn och smuts. För att ditt hus ska se snyggt ut och för att fönstren ska hålla tätt måste karmar och spröjs målas med jämna mellanrum. Vi gör jobbet med hållbara färger så dina fönster skyddas för många år framåt.

Miljövänlig målning i Stockholm

I alla applikationer där det är möjligt använder vi oss av miljövänlig, vattenbaserad färg. Vi valde bort skadliga färger baserade på lösningsmedel för många år sedan av respekt för våra kunder och våra anställda. Det går att få minst lika bra resultat ändå och miljön kommer att tacka dig för att du väljer oss som din målare i Stockholm.